Spurman

2015.10.18

5+1 tipp: így használd fel a kávézaccot!

Szinte minden háztartásban van valaki, aki kávézik, így  talán még égetőbb a kérdés, hogy vajon miért dobjuk ki főzés után a zaccot ahelyett, hogy újrahasznosítanánk? Ugyanis a kávézacc nagyon sok mindenre jó, most mutatunk is egy párat! 1.    Komposztálás Mivel a…

More:

kávé praktika újrahasznosítás tippek háztartás megtakarítás zacc kávézacc filléres spurman

2015.10.16

Filléres recept: ilyen könnyen készíthetsz otthon ricottát!

Tejsavó, citromlé, só, és fél óra – csupán ennyi kell a házi ricottához, ami akár magában, akár zöldfűszerekkel ízesítve fogyasztható szendvicsfeltétként, tésztaszószokban, pizzafeltétként, de még lasagnéban is megállja a helyét. Sőt, nem csak sósan, hanem édesen is…

More:

csináld magad konyha evés gasztro spórolás főzés sajt ricotta krémsajt spurman filléres recept spurina

2015.10.15

El sem hinnéd, mi mindenre jó a diófalevél

Ősszel a diófáké a főszerep. A Spúr család azonban nemcsak azért szereti a diófákat, mert ilyenkor az utcán is akad néhány szem ingyen dió, hanem azért is, mert a fa leveleit is több mindenre tudjuk használni. Ha siettek, akkor talán még nektek is jut az ingyen levelekből, de aki…

More:

dió tea diófa gyógyhatás hajhullás portfolioblogger diólevél spurman spurina

süti beállítások módosítása