730 forintért mozizhatsz a hétvégén

Szuperolcsón mozizhatsz a hétvégén: egy októberi akció kapcsán már 730 forinttól vehetsz mozijegyet! Érdemes sietni, gyorsan fogynak a jegyek!

Idén negyedik alkalommal rendezik meg a Cinema City mozikban a FilmÜnnepet. Otóber 15. és 18. között a résztvevők 730 és 930 forintért vásárolhatnak jegyet 30 különféle filmre, melyek közül ötöt premier előtt, hármat premieren mutat be a mozihálózat. Ebben az évben két magyar filmet is jóval a bemutató előtt tűz műsorára

A hétvégén a mozirajongók a 2D-s filmeket 730 forintért, a 3D-s filmeket 930 forint + szemüveg jegyárért nézhetik meg, de olcsóbb például az IMAX is. Ebben az évben öt produkció debütál premier előtt a 19 programban részt vevő mozi valamelyikében (Sicario - A bérgyilkos, Machbeth, Anyám és más futóbolondok, Szerdai gyerek, Kókusz kokó - A kis sárkány), három alkotást pedig a FilmÜnnep hetén mutatnak be a mozikban (Bíborhegy, Mélyütés, Fák jú tanár úr! 2).
madmax.jpg
A régebbi premierek közül vidéki különvetítéseken többek között Nyíregyházán is műsorra kerül a Roger Waters: A fal, vagy Kaposváron a Dübörög a szív című film. Zalaegerszegen is vetítik a FilmÜnnep során a (Sz)ex az oka mindennek című produkciót, Veszprémben a Bazi nagy francia lagzik –ra, Szolnokon a Sinister 2. –re, Szombathelyen az Ajándék –ra ülhetnek be a mozirajongók kedvezményesen.