Ennél jobb módszert nem találsz a dinnye felvágására
A nyár egyik legnépszerűbb gyümölcse a dinnye, amit sokszor családi összejöveteleken szolgálnak fel a háziasszonyok. A legtöbben szeletekre vágják a sokszor 5-10 kilós csemegét és így szolgálják fel a vendégeknek.
Van azonban egy gyors és egyszerű módja a tálalásnak, amivel megúszhatjuk a szétfröccsenő dinnyelevet.
Így vágd fel a dinnyédet:
- Vágd félbe!
- Fordítsd az egyik felét „arccal” lefelé egy vágódeszkára!
- Hámozd meg!
- Kockázd fel a gyümölcsöt!
- Tegyél rá egy tálat, amibe belefér!
- Fordítsd bele a dinnyét a tálba!
- Tálald a hasábokra felvágott, könnyen fogyasztható gyümölcsöt!
Persze, ha tudtok jobb módszert, akkor írjátok meg kommentben!