5 gyógynövény, ha nagyobb melleket akarsz

Itt a bikiniszezon, Te meg nem mersz kimenni a strandra, mert kicsi mellekkel áldott meg a természet? Van megoldás! Ne aggódj, nem a plasztikai sebészre gondolok.

strand_bikini_lanyok_lufi_768x434px.jpg

Amúgy szerintem teljesen mindegy, hogy kicsi vagy nagy; hegyes vagy kerek, a lényeg, hogy sohase szégyelld. Bár közhelynek hangzik, de az egészséges önbizalomnál nem sok nőiesebb dolog van.

Akkor sem kell azonban feltétlenül kés alá feküdnöd, ha esetleg mégse vagy elégedett az alkatoddal. Létezik ugyanis jó néhány gyógynövény, amely csodákra képes. Íme az 5 legismertebb:

  • Pueraria mirifica: a legerősebb mellnövesztő növény, ezt használják Thaiföldön is. Azért csak óvatosan, mert beleszól a menstruációs ciklusba, klimaxos nőknél ráadásul hőhullámot okoz. Tabletta formájában is kapható.
  • Édesgyökér: serkenti az ösztrogént és a prolaktin termelést
  • Csillagánizs: fitoösztrogént tartalmaz
  • Apró bojtorján: serkenti a női hormonok termelődését (főzz belőle teát)
  • Görögszéna: A Közel-Keleti nők vízbe áztatták a görögszéna magját, majd összetörték, és a masszával bedörzsölték a mellüket, hogy kerekebb legyen.

Megjegyzés! Nagyon sokféle krém van forgalomban, melyek állítólagos mellnövekedést ígérnek, ám sajnos ezek legfeljebb a mell bőrének tesznek jót – ráadásul nagyon drágák is. A rendszeres torna pedig hatásos lehet a mell rugalmasságának megőrzése érdekében, de a térfogatát ez sem növeli.

Tetszett a bejegyzés? Kövesd Spurmant a Facebookon is!