Neked is nyűg a palacsintasütés? Ezzel minden egyszerűbb lesz
A palacsinta az egész család kedvence, de elég macerás az elkészítése és az egész konyhát felforgatja a tészta elkészítése. Van azonban egy tuti módszer, amivel időt, vizet és fáradtságot is spórolhatunk. Az egész lényege az, hogy ahelyett, hogy egy tálat koszolnánk be a tészta kikeverésével, inkább egy tölcsér segítségével egy PET-palackba töltsük a hozzávalókat, amiben felrázhatjuk azokat.
Ezután merőkanállal sem kell foglalkoznunk, amivel a tálból a serpenyőbe (vagy palacsintasütőbe) tesszük a tésztaalapot, hanem egyből, az üvegből adagolhatjuk azt. Ha egyébként túl sok lenne az alapanyag, akkor a hűtőben könnyen eltehetjük, persze ne tároljuk túl sokáig, mivel a nyers tojás nem tárolható hetekig.