5 pénztárcabarát családi program a hosszú hétvégére

Nyakadon a hosszú hétvége, de tipped sincs, hogy hova vidd a gyereket? Adok néhány pénztárcabarát program tippet, hogy ne kelljen feleslegesen tízezreket költened és a családod se legyen elégedetlen.

madmax.jpg

Legendák a levegőben: családi hétvége a Dunakeszi reptéren

Pazar programokkal várnak benneteket 24-től 25-ig a családi hétvégén. A szezonzáró eseményre a belépés ingyenes, tehát ha nem feltétlenül akarjátok kipróbálni a sétarepülést, ez sem terheli a családi kasszát. Az izgalmas drift bemutató, az oldtimer autók és a repülőmodell vetélkedő már enélkül is változatossá teszi a hétvégét.

Közös társasjátékozás a Mesemúzeumban

Ha a gyermekek játszani szeretnének, te viszont egy kis nyugalomra vágynál, a társasjátékozással lefoglalhatod őket két órára. 24-én 11 órától tanulhatják majd az igazi pókerarc fortélyait. 6- 12 éves korig várják a szórakozni vágyókat.

Családi nap a Hadtörténeti Múzeumban

Október 13-án 10:00-tól 16: 00-ig részt vehettek az ingyenes tárlatvezetésen, megnézhetitek a fegyverbemutatót és kipróbálhatjátok a kézműves foglalkozásokat. A Kapisztrán téri haditörténeti kiállítást biztos nem csak a gyermekek élvezik majd.  A múzeum a kiállítótereken végig vezető feladatsorral is készül a családnak.

Nosztalgia HÉV az Örs Vezér tér és Gödöllő között

Ha a srácokat szeretnéd lekötni, akkor próbáljátok ki a veterán hévvonatot. A járatok október 23-án indulnak az Örs vezér térről. Felnőtt jegyet 500 Ft-ért, gyermekjegyet pedig 300 Ft-ért vásárolhattok, tehát ha ezt a programot választjátok, olcsón megússza a család. A hétköznapokban biztosan eleged van már a zsúfolt tömegközlekedésből, de ez egészen más élményt nyújt. Az utazás során visszarepülhettek az időben és megismerhetitek Budapest régi arcát.

Ingyenes családi múzeumlátogatás

Ha egy kis kultúrára vágytok, és nem csak a gyerekeket szeretnétek szórakoztatni, akkor 23-án irány a múzeum. Biztosan találtok olyan kiállításokat, ahol a sok gyermekprogram után ti is kikapcsolódhattok. Válasszátok a Nemzetit, az Iparművészetit vagy a Magyar Természettudományi Múzeumot, ahol a dinoszauruszoktól a korallzátonyok világáig sokizgalmas kiállítást találtok.