5 trükk: így csempészhetsz be alkoholt a Szigetre

Természetesen senkinek nem tanácsolom, hogy alkoholt csempésszen be magával egy-egy fesztiválra, vagy bárhova máshová. Azonban néhány Spúrcimborámnak akadt pár elképesztő ötlete, ezért ma megmutatom a legleleményesebb trükköket, hogyan lehet szinte bárhova bevinni magunkkal egy kis alkoholt. Persze azon senki ne lepődjön meg, ha lebukik, akkor elveszik tőle az alkoholt, vagy ami ennél is rosszabb, egy fesztiválon akár levághatják a karszalagunk is.
szolo.jpg

1. Szőlő

Az egyik legbiztonságosabb megoldás, ha fogunk egy fürt szőlőt és a kedvenc likőrünket vagy akár töményebb alkoholt injekciós tűvel belefecskendezzük a szőlő belsejébe. Ebbe biztos nem fog senki belekóstolni az ellenőrzéseknél.

2. Dobozos narancslé

Itt is az injekciós tű segítségére lesz szükségünk. A trükk lényege, hogy a dobozt NE bontsuk ki, hanem az injekciós tűvel szívjuk ki a narancslé felét, majd töltsük fel a dobozt ugyanezzel a módszerrel, például: vodkával. Az italokat persze szabadon variálhatjuk.

3. Kenyér

Ebben az esetben egy kisebb palackkal érdemes próbálkozni, amit úgy rejtünk el, hogy kivágjuk egy csomag szeletelt kenyér belsejét, majd az üveget becsomagoljuk a kenyérbe és azt visszatesszük a zacskóba.

alkohol_tipp.pngA kép forrása: friki.net

4. Ragasztószalag

Ezzel a régi trükkel még mindig érdemes próbálkozni. Fogjunk egy laposabb formájú üveget és azt ragasszuk fel magunkra, például a bokánkra, vagy a hátunkra. Így azt ruhánkkal könnyedén eltakarhatjuk. Persze vannak néhányan, akiket alaposan átvizsgálnak, de reménykedjünk, hogy ez alkalommal nem mi leszünk azok.

5. Öngyújtó

Egyre többet hallani arról, hogy nem válik be az ásványvizes trükk, azaz, hogy kiöntjük a vizet és a helyére valami átlátszó alkoholt töltünk, ugyanis sokszor megszagolják az üveg tartalmát. Ezért miután végeztél az italok kicserélésével egy öngyújtó segítségével „zárd” vissza az üveget. A hő hatására ugyanis megolvad a műanyag és újra összetudjuk illeszteni a kupakot és a róla levált kis műanyag karikát.

Tetszett a bejegyzés? Kövesd Spurmant a Facebookon is!