6+1 filléres ajándékötlet anyák napjára

Remélem senki nem felejtette el, hogy most vasárnap lesz ANYÁK NAPJA. Ezért ma filléres ajándékötleteket mutatok nektek, amivel biztos sikert arattok majd.
anyaknapja.jpg

1. Ajándék kupon

Ez a legkézenfekvőbb ingyenes ajándék. Nem kell hozzá más csak egy papír, toll és némi kreativitás. Írjunk az általunk készített kuponokra olyan dolgokat, amiket édesanyánk bármikor beválthat. Például: ma én mosogatok helyetted, vagy ma rendet rakok a szobámban. Amennyiben pedig már nem lakunk együtt, akkor is kedveskedhetünk neki ilyesmivel, például: meghívás egy közös ebédre, áthívhatjuk magunkhoz, ahol mi főzünk, de adhatunk egy masszázs kupont is.

2. Könyvjelző

Szinte bármiből készíthetünk könyvjelzőt. Ragaszthatunk igazolványkép méretű fotókat, vagy préselt virágokat egy színes kartonlapra. A tetejét óvatosan lyukasszuk ki és kössünk rá egy fonalat, hogy még könnyebb legyen megtalálni. Esetleg szerezzünk be egy nagyobb méretű színes gémkapcsot, aminek a tetejére kössünk színes szalagot vagy masnit.

3. Kép

Egy közös fénykép szépen bekereteztetve már önmagában kedves ajándék lehet. Ezt akár feldobhatjuk úgy, hogy a gyerekkori közös fényképünk mellé tesszük a mostanit. Alá akár írhatunk egy kedves idézetet. Például:

„ Az anyák olyanok, mint a gombok, egyszerűen összetartják a dolgokat.”

4. Oklevél

Mindenkit jó érzéssel tölt el, ha oklevelet kap. Adjunk egy frappáns, vagy esetleg jól bevált címet, mint: Oklevél a világ legjobb Anyukájának. Ezek után pedig írjunk annyi indokot amennyi csak eszünkbe jut. Mert..1. Neked van a legjobb főztöd a világon, 2. Mert Te vagy az aki mindig meghallgat.

5. Memória játék

Ennek a különlegessége abban rejlik, hogy családi fotókból készítjük. Ne feledjük, mindegyikből kettőre van szükségünk. Szerepeljen a képeken a család minden tagja, még a háziállatok is. Ezeket ragasszuk keményebb kartonlapra és már kezdődhet is a családi móka.

6. Vers

Írjunk saját verset! Nem kell nagy költőnek lennünk, gondoljunk csak arra, mennyi mindent köszönhetünk az anyukáknak. A művet vessük papírra, aminek a szélét óvatosan gyufával megégethetjük, ettől igazán különleges lesz.

+1

A virág az egyik leggyakoribb ajándéka anyák napján. Nézzünk hát körbe a környéken, sok helyen találkozhatunk már szépen kinyílt orgonával, amiből könnyen óriási, illatos csokrot készíthetünk. (Azért ne lopjuk el a szomszéd virágait.)