Vegyél fesztiváljegyet a locsolkodópénzből: most még épp olcsó

Még hónapok vannak hátra a nagy nyári fesztiválokig, de hamarosan drágulnak a bérletek. Érdemes a következő napokban megvenni őket - akár a locsolkodópénzből.

voltfesztival2.jpg
Spurman ALERT! Napokon belül drágulnak a fesztiválbelépők!

VOLT:
A soproni bulihétre kedvezményes jegyek április 10-ig kaphatók: a bérlet most még 25 990, a hétvégétől már 2 ezerrel drágul. A fellépők között megtalálhatjuk a Motörhedet, David Guettát, Fatboy Slimet és Tiga-t is.

A VOLT - Balaton Sound kombinált bérlet április 10. délig 60 ezer, utána 70 ezer forint, a VOLT - Strand Fesztivál kombináció ugyaneddig még "csak" 38 ezer, aztán 44 ezerre drágul.

Sziget:
Április 30-ig kaphatunk kedvezményes árú belépőket a Szigetre. ahol idén Robbie Williams mellett fellép a Florence & The Machine, az Alt-J, Jamie Woon, Dixon és Michael Mayer is. A 7 napos bérlet most 72 ezer forint, az 5 napos 62 500

Strand Fesztivál:
A nyár végi zamárdi rendezvényre (Simple Plan, Steve Aoki) április 15-ig vannak akciós jegyek. A bérlet 14 900, a napijegy 6 500. Most még.

EFOTT:
Az idei EFOTT-ot Velencén rendezik (mármint nem Olaszországban, hanem...). Április 15-ig a hetijegy 15 490, és egyelőre csak magyar zenekarokról tudni.

Kingdom of Hegyalja
A tokaji fesztiválra 13 990 a hetijegy, cserébe pedig lesz például Hercules & Love Affair.