Életveszélyes hobbi: a pénztárcádat hízlald, ne a hasadat!

Komolyan mondom, majdnem spúrrohamot kaptam, amikor EZT a hírt elolvastam. Egy fiatal brit lány életcéljául tűzte ki,

– É L E T C É L J Á U L –

hogy a világ legkövérebb nője legyen. Elsősorban hamburgeren, pizzán, jégkrémen és csokin él a 24 éves lány, amelyekből egy nap alatt ötezer kalóriát visz be.

tammyjung_1.jpg

Egyelőre "csupán" 100 kilót nyom, azonban arra számít, hogy hamarosan ennek a duplájára dagad. A nő családja persze semmit se tud a veszélyes próbálkozásról, viszont a barátja mindenben támogatja őt - akár csövön keresztül is eteti késő esténként, ha arra van szükség.

A hízókúra amellett, hogy életveszélyes, rendkívül drága is; naponta 25 ezer forintot zabál fel a hízóművész. Ezen az sem segít sokat, hogy a kísérlet finanszírozásában egy tévéműsor segíti; havonta ugyanis mindössze 400 ezer forintnak megfelelő fonttal honorálják őrült próbálkozását. Ráadásul nem ő az egyetlen, aki ilyen ostoba játékot űz. Az interneten külön rajongótábora van a túlsúlyos lányoknak - sokan rengeteget fizetnek nekik azért, hogy tovább és tovább hizlalják magukat.

Nem azért mondom, de mi Spurinával egy hónap alatt nem költünk ennyit kajára, fejenként. Pedig mi is szeretjük a hasunkat; eszünk saját készítésű mirelit pizzát, filléres bögrés sütit, és házi joghurtot is. Habár apósom szerint csúnya a sovány ember, viszont a testtömeg-indexünkre nagyon odafigyelünk.

Ne feledjétek, az egészség a legjobb spórolás!

 

(A képek forrása: MIRROR.CO.UK)