Spurman

2017.11.30

Filléres trükkel dobhatod fel a lakást!

Dizájnos berendezési tárgyakra vágysz? Ne fizess vagyonokat! Elég egy kötél, és csodákat művelhetsz, leesik majd a vendégeid álla!

More:

lakberendezés kötél megtakarítás portfolioblogger DIY spurman

2017.11.29

Így szabadulj meg a fürdőszobai penésztől!

Vizes, nyirkos környezetben elég gyorsan kialakulhatnak penészfoltok. Még ha a szellőztetés és páramentesítés császára vagy, akkor is előfordulhat, hogy a fürdőszoba valamelyik sarkában éktelenkedik egy kis penész. Sok tuti módszer létezik, de ez biztos, hogy működni fog. Nem kell hozzá más, csak…

More:

csináld magad praktika spórolás háztartás takarítás fürdőszoba megtakarítás penész filléres portfolioblogger spurman

2017.11.28

Csak egy őrült fizet karácsonyi díszekért: mutatjuk, hogy hozd ki fillérekből

Menj el a papírboltba, de ne a méregdrága, előre elkészített karácsonyi díszeket vedd le a polcról, hanem a hurkapálcát, a cérnát és a színes papírt. Fillérekből kihozhatod azokat a díszeket, melyekért mások súlyos pénzeket fizetnek ki. Mutatom:  

More:

ünnepek csináld magad ünnep praktika karácsony spórolás csillag dísz megtakarítás karácsonyfadísz filléres portfolioblogger DIY spurman

2017.11.27

Mire jó egy lufi? Filléres kiegészítőből a legvagányabb otthoni kellékek

Csak ki ne durranjon!

Mielőtt arra gondolnál, hogy ez csak egy lufi és nem sok értelme van, nézd meg ezt a videót. Azután pedig ámulj csak, hogy mennyi vagány dolgot lehet készíteni ebből a filléres kiegészítőből. Van itt csuklótartó, játékfegyver és üdítőhűtő is. Mi kell még?

More:

hack csináld magad lufi hűtő kóla ballon üdítő filléres portfolioblogger DIY spurman

süti beállítások módosítása