Itt a magyar Netflix: egy hónapig ingyen filmezhetsz

Ha film- vagy sorozatrajongó vagy, mindenképp megéri kipróbálnod a Netflixet, hiszen most egy hónapig ingyen nézheted meg kedvenceidet.  A népszerű online videotékát okostévén, telefonon és tableten keresztül is elérheted, így szinte bárhol szuperminőségben filmezhetsz.

ezakep.jpg

A Netflix szolgáltató független, így csupán internetelérés kell a hozzáféréshez. Az oldalon egyenlőre csak angolul találod meg a filmeket, de később magyar szinkronnal vagy felirattal is felkerülnek majd. Bár a filmekből egyenlőre még szegényesebb a választék, a sorozatok közül viszont már egy csomó olyan tartalmat találsz, amit a magyar tévékben még nem sugároznak. A népszerű filmek és sorozatok mellett a videotékában 36 saját gyártású sorozat, számos különböző műfajú film és dokumentumfilm is szerepel.

A netes tévészolgáltatás egyébként már 130 országban elérhető, és az alapcsomagot az első ingyenes hónap után viszonylag barátságos áron, havi 8 euróért, vagyis körülbelül 2400 forintért használhatod. Mivel díjmentesen elérheted az első hónapban, érdemes kipróbálni, hiszen saját tapasztalatod alapján döntheted el, megéri -e később fizetni ezért a kínálatért.