Ezekkel a filléres trükkökkel búcsút mondhatsz a ráncoknak!

Valljuk be, rettegünk az öregedéstől, és a ráncosodástól, hiszen mindenki fiatal és üde akar maradni. Emiatt az öregedés megelőzésére és a ránctalanításra is vagyonokat költünk, holott lehet, hogy olcsóbban is megúszhatnánk a szépítkezést. Most mutatunk egy pár arcpakolást, ami amellett, hogy olcsó, semmilyen mesterséges anyagot nem tartalmaz, hatásos, és otthon is elkészíthető.

antiageing_1.jpg

A répa amellett, hogy karotin tartalmának köszönhetően belülről is szépíti a bőrt, kívülről is hatásos fegyver a ráncok ellen. Két darab répát, és egy fél burgonyát főzzünk pépesre, majd egy csipet szódabikarbónát és kurkumát hozzáadva keverjük össze. 10 percig arcpakolásként használva üdébbé és simábbá teszi a bőrt.

A rózsavíz nem csak illatos, hanem bőrszépítő is. Két teáskanálnyi rózsavizet, egy csepp glicerint, és két csepp citromlevet keverjünk össze, és egy vatta segítségével kenjük rá az arcbőrre. Arckrémhez hozzáadva kiváló hidratálót kapunk, ami garantáltan fiatalabbá varázsolja az arcbőrt.

Banán és langyos víz. Csupán ennyi kell az egyik legegyszerűbb és legolcsóbb ránctalanító pakoláshoz. Hagyjuk 10 percig az arcon, a hatás garantáltan nem marad el.