Szigetesek! Ne hagyjátok veszni ezt a kis pénzt!

A magyar fesztiválok többsége már készpénzmentes, vagyis érintőkártyával fizethetünk, amit a fesztiválon válthatunk ki és tölthetünk fel. Ahogy a Volton, Balaton Soundon, vagy az EFOTT-on, úgy a Szigeten is Festipay kártyával lehet fizetni. A kártya letéti díja 500 forint, amit a fesztivál végére sokan elfelejtenek.

fesztivalnyar.jpg
A kártyán megmaradt összeget a Sziget nyitva tartási idejében lehet csak visszaváltani, legkésőbb ma 12 óráig, a fesztivál területén. A pénzt az ötven forintra kerekítés általános szabályai szerint (25-74 forint közötti maradványérték végződésnél 50 forint-ra; 75-24 forint közötti maradványérték végződésnél 0 forintra) adják vissza.

Bár maga a kártya érvényes a többi Szigetes rendezvényen, például a Gourmet Fesztiválon, vagy a VOLT Fesztiválon, de a rajta lévő pénzt NEM lehet átvinni a másik fesztiválra, a rendezvények között.

Úgyhogy siessetek, már csak alig egy órátok maradt! Azzal ne is törődjetek, ha már nincs meg a karszalag, így meg kell engedniük, hogy visszaváltsátok a pénzt.