Két remek házi gyógymód ízületi fájdalomra

Finoman fogalmazva is elég hektikus mostanában az időjárás; egyik nap még folyik rólunk a víz, míg másnap hidegre és esőre ébredünk. Bár sokan csak legyintenek a változékony időre, pedig rengeteg ember életét nehezíti meg.

Felmérések szerint az időjárás-változással kapcsolatos nyomáskülönbség miatt a lakosság 10-15 százaléka küzd rendszeresen ízületi fájdalommal.

Van azonban megoldás a hasogató fájdalomra, és most nem a méregdrága fájdalomcsillapítókra gondolok. Ezúttal két házi praktikát mutatok nektek, amelyekkel enyhíthetitek a fájdalmat vagy akár meg is szabadulhattok a panaszaitoktól.

terd_fajdalom_900px.jpg

Babérlevélfőzet – belső segítség

Az ízületi betegek körében nagyon népszerű a babérlevél főzet. Az italhoz dobj 5g babérlevelet 3,5dl hideg vízbe, majd főzd kb. 10 percig végül hagyd állni egy éjszakán át. Az elkészült főzetet vidd magaddal és 12 órán keresztül, aprókat kortyolgatva fogyaszd el.

Nagyon fontos, hogy NE IDD MEG EGYSZERRE a főzetet, mert akár BELSŐ VÉRZÉST IS OKOZHAT!

Házi csodakrém – külső segítség

Több homeopátiás könyvben is szerepel az alábbi recept, amelyet ízületi fájdalmakra ajánlanak, a hozzávalók ráadásul nagyon olcsók és minden háztartásban megtalálhatók.

Az elkészítése és a felhasználása is egyszerű: 1 evőkanál mustárból, 1ek mézből, 1ek szódabikarbónából, illetve 1ek sóból keverj homogén krémet; majd kenj belőle keveset az érintett területre, fedd le egy kevés folpackkal és tekerd körbe egy sállal (de ne túl szorosan!). Az a legjobb, ha a „dunsztolást” egész éjszakára magadon hagyod, már az első kezelés után érezni fogod a változást. Folytasd 4-5 éjszakán át a kezelést.

Tetszett a bejegyzés? Kövesd Spurmant a Facebookon is!