Nagy tavaszi akciók a webshopokban: így vásárolj okosan

Érdemes figyelni a nagy ruházati webshopokat: sok helyen szezonközi leárazást tartanak. Ráadásul a webshopok vasárnap is nyitva vannak - a hűvösebb tavaszi napokon megéri böngészni őket.

Az idei évben már nem először (és nyilván nem is utoljára) tartanak leárazást a nagy külföldi webshopok. Érdemes figyelni, mert akár a tavaszi/nyári szezonra is meglepően olcsón felöltözhetünk, akár a következő télre is vehetünk most ruhákat.

A magyar vásárlók által is kedvelt Asos például már 70 százalékos leárazásnál tart, kabátoktól nadrágokon át a cipőkig, táskákig, kiegészítőkig. Egy másik meghatározó webshop, az Urban Outfitters pedig vásárolj többet, fizess kevesebbet leárazással kampányol. 
asos.jpg
A H&M-nek is nemrég indult a magyar webshopja: náluk a konkrétan akciós termékek mellett ingyenes kiszállítást találunk, illetve a hírlevélre regisztrálók 25 százalékos kedvezménykupont kapnak.

Ráadásul a forint még mindig elég erős, 300 forintos euróárfolyammal számolva különösen megéri rendelni.

Figyeljünk azért olyan "apróságokra", hogy

  • mindig a webshop bázisországának pénznemében fizessünk (például ha brit webshopból rendelünk, ne euróban, hanem fontban - így megspórolunk egy váltási költséget)

  • adjunk olyan címet, ahol napközben elér minket a futár. ha munkahelyre rendelünk, írjunk cégnevet, esetleg osztályt, részleget is.

  • kicsit böngésszünk kuponkódokért, ezekkel sokat spórolhatunk. Hogy hol lehet ilyet találni? Erről ebben a bejegyzésben írtam bővebben.