Így szerezz kedvezményes kupont a netes vásárláshoz

A legtöbben azért szeretjük a netes vásárlást, mert gyors, kényelmes, de legfőképpen olcsó. Sok webshopban nem csak leértékeléskor éri meg vásárolni: olyan kuponkódokat is elfogadnak, amelyekkel komoly kedvezményt kaphatunk.

Ezeket a kuponokat általában a kosár zárásánál, a fizetés előtt érvényesíthetjük, és 10-50% kedvezményt is kaphatunk – jellemzően a vásárlás végösszegéből.
kuponhely.jpg
De honnan szerezzünk ilyen kuponkódokat?

1. Hírlevél

Érdemes feliratkozni a kiválasztott webshop hírlevelére, regisztrálni az oldalon. Sok bolt ilyenkor azonnal küld valamilyen kuponkódot, amivel 10-20% kedvezményt kaphatunk az első vásárlásnál.

A hírlevél azért is hasznos, mert egyből figyelmeztet, ha valamilyen leárazás indul.

2. Facebook, Instagram

Érdemes követni kedvenc boltunkat a közösségi médiában: időben szólnak, ha akciók vannak, gyakran tesznek ki ide is kuponkódokat.

3. A honlapról

Sokszor a nyitólapra is kitesznek egy kódot: picit figyeljünk oda a vásárlásnál, lépjünk vissza a webshop kezdőoldalára, hátha megcsíphetünk egy kis kedvezményt.

4. A csomagból

Nézzük át alaposan a rendelést: könnyen lehet, hogy a csomagban is elrejtettek egy kódot.

+ 1 tipp:

Ha megtetszik valami, de nem akarunk érte teljes árat fizetni, nézzük meg a korábbi leveleket, amiket a webshoptól kaptunk. Könnyen lehet, hogy véletlenül vagy tudatosan nem vonták vissza a korábbi kódot, így akár hetekkel, hónapokkal később is felhasználhatjuk.

Ez utóbbi működik az ételrendelős cégeknél is, kipróbáltuk.