Ingyentaxi Budapesten, egész hétvégén

Ugye te sem taxival jársz haza a péntek esti bulikából? A taxi annyira 2014...

Budapesten is hódítanak a közösségi taxik. A legnagyobbak, mint az Uber és a WunderCar - bár hivatalos statisztikáink nincsenek - a hírek szerint havonta több tízezer fuvart bonyolítanak.

Aki esetleg nem ismerné: a dolog lényege, hogy okostelefonon keresztül, egy applikációt letöltve rendelhetünk "taxit": a rendszer az elérhető sofőröknek (akik magánszemélyek) értesítést küld, ők elfogadják a jelentkezést, és pár perc múlva megjönnek értünk. A fuvar végén a megadott bankkártyánkról emeli le a rendszer a viteldíj összegét, ami jelentősen alacsonyabb, mint a hivatalos taxitársaságok árai.
uber.jpgA közösségi taxik azért is nagyon olcsók tudnak lenni, mert gyakran adnak utasaiknak kuponkódot (például ha ajánlják másnak a szolgáltatást), amelyekkel sokszor ingyenes a fuvar.

Az Uber pedig erre is rátesz egy lapáttal: ezen a hétvégén ingyenes utazást biztosít minden új és meglévő felhasználójának.

Hogyan működik a promóció?

  • Ha még nem vagy felhasználó, töltsd le az Uber alkalmazást az App Store-ból vagy a Play Áruházból.
  • Minden felhasználó maximum 10 db ingyenes utazást vehet igénybe 2015. március 20. péntek reggel 8.00 és március 22. vasárnap éjfél között (max. 3 000 Ft / utazás díjig).
  • Mind az indulási pont, mind pedig az úticél Budapest közigazgatási határán belül kell, hogy legyen.
  • Minden felhasználó további ingyenes utazást is elérhet, amennyiben személyes promóciós kódját megosztja barátaival, családtagjaival.
  • Fontos tudni, hogy amennyiben az utazás díja meghaladja a 3 000 Ft-ot, a fennmaradó összeg levonásra kerül a regisztrált kártyájáról.