Így spórolhatsz sokat a pelenkázáson

Bár a Spurman család sose venne ilyet, de ha már valaki pelenkatartó szemetest vásárolt, egy kis trükkel sokat spórolhat rajta. A szemeteshez való speciális zsákokból körülbelül 180 forintba kerül egy darab, de használhatsz olcsó, sima szemeteszsákot is.

A leghíresebb pelenkatartó kukazacskójába 25-30 pelenka fér. Egy újszülött legalább 4-8 pelenkát elhasznál egy nap alatt, egy féléves már mondjuk csak 3-5 darabot. Kétéves gyerek esetében számoljunk 1-2-vel naponta, és még négyévesünknek is szüksége lehet rá alkalomadtán. Ezért jókora költségeink lehetnek, ha a 180 forint/darabos zacskót használjuk.

A jól teletömött spéci szemetesünk 6 darabbal kalkulálva, 5 nap alatt telik meg. Azaz egy harminc napos hónapban hat darabot használnánk el a drága zacskóból, és az 1080 forintba kerül. De nem kell megvenni a drága eredeti utántöltő zacskókat. A zacskótartó keretre rá tudjuk szerkeszteni az olcsó, 18 forintos szemeteszsákot, így csak 108 forintunkba kerül majd egy hónapban a belevaló zsák. Mutatom a trükköt:

 kukasp1.jpg

kukasp2.jpg

kukasp3.jpg

kukasp4.jpg

kukasp5.jpg

kukasp6.jpg

kukasp7.jpg

kukasp8.jpg

kukasp9.jpg

kukasp10.jpg

kukasp11.jpg

kukasp12.jpg

kukasp13_1.jpg