Ingyen mehetünk ma egy csomó múzeumba, kiállításra

Március 15-én (október 23-hoz és augusztus 20-hoz hasonlóan) ingyen mehetünk egy sor múzeumba, kiállításra. Érdemes kihasználni, több ezer forintot is spórolhat így a család.

Nemzeti ünnepeinken - így ma is - ingyenesen látogathatunk egy csomó múzeumot, kiállítást. Ha már vásárolni úgysem mehet ma a család...

Ingyen mehetünk például a Nemzetibe, az Iparművészetibe, vagy a Nemzeti Galériába. És persze sok városi múzeum is díjmentesen várja a látogatókat, például a váci Tragor Ignác Múzeum, a miskolci Herman Ottó Múzeum, vagy a pécsi Janus Pannonius Múzeum. 

Budapesten a Várkert Bazár és a Táncsics-börtön is ingyenesen látogatható.

Spurman TIPP:

Nagyon ajánljuk a Ludovika-téren a Természettudományi Múzeumot: nem csak az állandó kiállításokat nézhetjük meg ingyen, hanem a múzeum aktuális sztárjait, a múmiákat is. A Múmia Világ c. kiállítás meglepő módon konkrét múmiákat mutat, összesen 28-at, öt kontinensről.

A kiállítás este 6-ig tart nyitva, egy négytagú család pedig ötezer forintnál is többet spórolhat azzal, ha ma nézi meg (felhívtuk a múzeumot telefonon, tényleg azt mondták, hogy ma ez is ingyenes).
mumiavilag.jpg