Na hova kell menni márciusban olcsón? Hát barlangba!

Nem vicc: március a barlangok hónapja, ez pedig azt is jelenti, hogy olcsóbbak a belépők sok magyar barlangban. Spurcikáim, barlangoljunk!

Esik az eső, hideg van, sár, satöbbi, de mégiscsak ki kellene menni  a természetbe, csinálni kéne valami sportos, izgalmas sétát, kicsit utazni, érdekeset látni... meg jön a március 15, ami nem lesz hosszú hétvége, de...

A megoldás:

MENJÜNK BARLANGBA! MOST OLCSÓ!

Hasonlóan a tavalyi barlangos héthez, több kedvezménnyel és különleges programmal készültek a nemzeti parkok 2015 márciusára is.

Hazánk látogatható barlangjainak népszerűsítésére indult akcióban ugyanis 10-15-20% és a kiemelt héten 50%-os kedvezményt biztosítanak a barlangtúrák és belépők árából. Így a Taplocai Tavasbarlangot is kedvezményesen nézhetjük meg, különleges éjszakai barlangtúrát és  ingyenes ősrégészeti túrát is tartanak a nemzeti parkokban.
aggtelekbarlang.jpg
Spurman TIPP:

Az egészen elképesztő, látványos, szenzációsan felújított Aggteleki Nemzeti Parkban március minden szombatján filmvetítést tartanak, a barlangi túrákat pedig jelentős kedvezménnyel látogathatjuk. Nagyon megéri elutazni Aggtelekre, hatalmas élmény az egész családnak.

barlangtabla.jpg
A részletekhez KATTINTS IDE!