Vásárolj az utolsó vasárnapon: nagy akciókkal készülnek a boltok

Holnap van az utolsó vasárnap, amikor nyitva lehetnek a boltok (oké, a legtöbb bolt, oké, év végén is nyitva lesznek majd párszor). Ennek apropóján több bolt, üzletlánc is leértékelésekkel, de inkább kuponokkal várja a vásárlókat.

A budapesti bevásárlóközpontok közül az Árkád hirdet látványos kuponakciót a hétvégére: több tucat boltban 20-40 százalékos kedvezménnyel vásárolhat az, aki kinyomtatja a pláza honlapján található kuponokat.

Az Allee kimondottan vasárnapi kuponokkal készül: az Allee vasárnap nevű akció keretében egyes termékekre, termékkörökre 20 százalékos kedvezményt kínálnak a résztvevő üzletek.

"Utolsó őrült vasárnap" néven hirdetett akciót a Kika. A lakberendezési lánc boltjaiban több termékkörre (lakástextilek, szőnyegek, konyhai eszközök, tapéták, stb.) 15 százalékos kedvezményt adnak a hétvégén, míg vasárnap a lámpák 20 százalékos, az ülőgarnitúrák és matracok 15 százalékos akcióban kaphatók.
orultvasarnap.jpgA Tesco extra kuponakcióval várja vásárlóit. A vásárlók az aktuális akciós újságból, kuponfüzetekből, újságból kivágva, illetve a hírlevélként kiküldött verziót kinyomtatva juthatnak a kuponokhoz. Az akció ideje alatt, azaz március 8-án többféle kupon lesz elérhető: hipermarketeikben minden bor és F&F ruházati termék 20%, minden vágott virág 25% kedvezménnyel kapható. A könyveknél, serpenyőknél, szoftvereknél és egyes ékszereknél 30 százalékos árcsökkenéssel találkozhatnak a kuponos vevők, de kerti gépeknél, és egyes televízióknál is lesznek jelentős leárazások. Sőt, 100 extra pontot kapnak a Clubcard-os (a Tesco hűségprogramja) vevőket, amennyiben az adott kupont a kasszánál beváltják.