Spurman

2017.10.16

Leeresztett a gumid? Itt a filléres megoldás, ami örökre orvosolja a problémád

Biztos te is jártál már úgy, hogy a bringádra felpattanva lettél figyelmes arra az aprócska részletre, hogy teljesen le van engedve a gumid. Néhány méter gurulás után azonban világossá vált számodra, hogy így nem fog menni az utazás, bárhogy is erőlködsz. De akkor mégis mi legyen? Pumpára igazán sose akartál költeni úgyhogy az nincs otthon. Viszont a közeli benzinkút gyalog mégis messzinek tűnik. A megoldás ugyanakkor egy karnyújtásnyira van. A lenti videó alapján ugyanis könnyedén, pár száz forintból készíthetsz bicó pumpát házilag, ami örökre orvosolja a gumileengedés problémáját. Csupán egy fecskendőre, egy műanyag csőre, némi ragasztóra és egy szelepcsatlakozásra van szükséged.

csináld magad bringa gumi fecskendő pumpa szelep bike kerékpározás adapter portfolioblogger műanyagcső DIY spurman gumipumpa

2017.10.11

Így készíts olcsó party kellékből dizájnos növénytartót

A gyerekek szülinapi zsúrja után rengeteg party kellék megmarad, ami aztán csak foglalja a helyet a lakásban. Ha esetleg nálatok is lapul néhány vicces fejfedő, mondjuk néhány csákó, akkor most minimális energiabefektetéssel szuper növénytartót készíthetsz belőlük!

Mutatjuk, hogy csináld:

tipp csináld magad tippek háztartás portfolioblogger DIY party kellék növénytartó spurman

2017.10.10

Ne költs sárgarépára! Termessz inkább az erkélyen, vagy a konyhában

Egy jó húsleveshez, de akár egy isteni lasagne-hoz is elengedhetetlen a sárgarépa. De ha valaki gyakran főz otthon, akkor jó, ha van répa a hűtőben.

Oké, ez a zöldség a boltban sem túl drága, viszont anyagilag biztosan jobban járunk, ha ahelyett, hogy időről időre betérünk a sarki zöldségeshez, inkább mi magunk termesztjük otthon. Ha nem kertes házban laksz, akkor se ess kétségbe: az erkélyen, de akár a konyhában is termeszteheted, ráadásul jól is néz ki, még a lakást feldobja ez az egyszerű répa-akvárium.

Mutatjuk, hogy csináld:

tipp konyha gasztro spórolás tippek háztartás zöldség sárgarépa megtakarítás portfolioblogger DIY spurman