Spurman

2017.12.13

Készíts fillérekből karácsonyfadíszeket!

Az adventi időszakban elég sok költség merül fel, és bármerre mész, mindenhol a szép, színes-szagos, csillogó, és persze méregdrága lakásdekor cuccokat tolják az arcunkba. Felnőttként még csak megállja az ember a csábítást, de a gyereknek már kicsit nehezebb elmagyarázni, miért nincs szükség ezekre a holmikra. Szuperül le lehet őket szerelni azzal, hogy inkább csináljunk otthon szép díszeket. A következő videóban találsz néhány tippet, szerintem a pingponglabdás a legmenőbb.

 

vásárlás csináld magad karácsony spórolás trükk tippek háztartás karácsonyfadísz filléres portfolioblogger DIY spurina

2017.12.12

Eltört a rúzsod? Vízálló sminket szeretnél? Ne vásárolj: csináld meg magad!

Darabokra tört pirosító, kettétört rúzs. Ez minden nővel előfordul. Választhatunk, vagy kidobjuk a szemétbe és vásárolunk újat, vagy dönthetünk úgy is, hogy egy kis időt rászánva helyrehozzuk a kozmetikumokat.

Vízálló sminket szeretnél, de nem akarsz drága termékekre költeni? Hihetetlen, de erre van is megoldás!

 

 

trükk tippek smink portfolioblogger DIY spurman

2017.12.07

Fillérekből készíthetsz szuper ajándékot

Néhány napja már írtunk arról, hogy fillérekből készíthetünk mutatós, dizájnos ajándékot szeretteinknek. A bögrefestés mellett vagy helyett gyertyát is önthetünk.

Egy-egy díszgyertya akár több ezer forintba is kerülhet, ha valamelyik üzletben vásároljuk meg. Viszont könnyen készíthetünk mi magunk is otthon, akár saját magunknak, akár ajándékba is.

Mutatjuk, hogy csináld:

gyertya ajándék tippek megtakarítás filléres portfolioblogger spurman