Így vágd fel a tortád ahhoz, hogy egyáltalán ne morzsálljon
3 tuti tipp, amivel azonnal konyhatündérré válhatsz te is
Ma négy olyan tippet mutatok nektek, amivel könnyen lenyűgözhetitek a családot, ugyanis olyan csodát láthatnak, amit az egyszerű háztartásokban ritkán:
- Amikor kész a tortád, akkor kés helyett vékony cérnaszálat használj a felvágására, így ugyanis a kihulló darabok nem terítik be az asztalt, ráadásul a sütemény minden morzsáját megehetitek.
- Amikor burgonyát sütsz, akkor a tepsi helyett használj inkább olyan süteményes tálcát, ami lukacsos, ezzel egyenletesen fog átsülni és zsiradékra sem lesz szükség.
- Ha a sütődön nincs hőmérő, akkor az előmelegítéskor tegyél bele egy fehér papírdarabot. Ha aranybarna lesz, akkor megfelelő a hőmérséklet a péksüteményekhez, ha világos barna, akkor a tortákhoz, és a világossárga színű papír a kekszekhez alkalmas hőmérsékletet mutatja.
Szólj hozzá!