Így vágd fel a tortád ahhoz, hogy egyáltalán ne morzsálljon

3 tuti tipp, amivel azonnal konyhatündérré válhatsz te is

Ma négy olyan tippet mutatok nektek, amivel könnyen lenyűgözhetitek a családot, ugyanis olyan csodát láthatnak, amit az egyszerű háztartásokban ritkán:

  • Amikor kész a tortád, akkor kés helyett vékony cérnaszálat használj a felvágására, így ugyanis a kihulló darabok nem terítik be az asztalt, ráadásul a sütemény minden morzsáját megehetitek.
  • Amikor burgonyát sütsz, akkor a tepsi helyett használj inkább olyan süteményes tálcát, ami lukacsos, ezzel egyenletesen fog átsülni és zsiradékra sem lesz szükség. 
  • Ha a sütődön nincs hőmérő, akkor az előmelegítéskor tegyél bele egy fehér papírdarabot. Ha aranybarna lesz, akkor megfelelő a hőmérséklet a péksüteményekhez, ha világos barna, akkor a tortákhoz, és a világossárga színű papír a kekszekhez alkalmas hőmérsékletet mutatja. 

 shutterstock_512621527.jpg