Így készíts fenséges dinnyeitalt, ami bulikelléknek sem utolsó

Nyáron dinnyéből sosem elég. Nem tudom, nálatok is így van-e, de én ha talicskával járnék a piacra se tudnák elég dinnyét hazagurítani. Ha viszont nektek már unalmas szeletelve eszegetni, akkor "mutatok" egy jó tippet: lékeld meg a dinnyét, úgy, hogy beleférjen a robotgép egyik szára, és turmixold össze a belsejét. Ezután egy hungarocell pohárból készíts a lékbe illeszthető kiöntőt, és töltsd ki pohárba.

Nyári gyerekzsúrokra a legmenőbb bulikellék, főleg, ha nem még arra is figyelsz, hogy mag nélküli dinnyét vegyél (másodjára már figyeltem). Sőt, nyár esti grillezéshez is szuper, mert a gyerek nagyobb királyságnak érzi a dinnyés "koktélt", mint apa sörét. Főleg ha még jeget, egy citrom karikát, szívószálat és kis esernyőt is raksz a poharába.

dinnye.jpg