Így készíthetsz filléres házi pizzát szikkadt kenyérből

Ha kicsit elszámoltad magad a bevásárlás során, és maradt néhány szelet szikkadt kenyér, még véletlenül se dobd ki, inkább csinálj belőle pizzát a családnak. És még a tésztakelesztés körüli macerákat is megspórolod. Mutatom a spórolós receptet.

Olajozz meg egy tepsit, és pakolj bele egymáshoz szorosan 10-12 szelet szikkadt kenyeret. Egy tálban keverj össze egy tojást, 100 gramm tejszínt, 2 deci tejet, 10 deka reszelt sajtot, sót, borsot. Öntsd rá a kenyérre, tegyél a tetejére karikára vágott kolbászt és sajtot, szórd meg oregánóval, és tegyél rá ketchupot. Hagyd állni negyedóráig, majd tedd előmelegített sütőbe, és 20 percig süsd 220 fokon. A te családod is imádni fogja!