4 tipp: így ne vesszen kárba az a drága tej

Indul a suli, a nagy reggeli kapkodásban pedig egy szülőnek ezer dolga van, mielőtt a gyerekek útra kelnek. Forralja a tejet a kakaóhoz, közben pakolja az uzsit, ellenőrzi a szükséges tanszereket, öltöztet, öltözik, a tej meg jól kifut. De Spurina szerencsére ismer jó pár trükköt, amivel megakadályozhatod a tej kifutását anélkül, hogy ott kelljen strázsálnod mellette.Persze azért nem érdemes túl sokáig ott hagyni a lábast!

tej.jpg

Íme néhány tipp, hogy ne fusson ki, ne vesszen kárba az a drága tej! Próbáld ki és írd meg, hogy működött-e!

  1. Vajjal kend körbe a lábas peremét belülről, mielőtt forralni kezded a tejet!
  2. Tegyél egy fakanalat keresztbe a lábason!
  3. Tegyél a lábas közepébe egy kávéscsészét fejjel lefelé!
  4. Öblítsd ki hideg vízzel a lábast, mielőtt beleöntöd a tejet!