Szextanfolyam? Ingyen? Igen, egyenesen a Mestertől

Ingyenes szextanfolyamot tart Benkő Dániel. Az egykor lantművészként ismertté vált önjelölt szexguru nemtől, kortól függetlenül vár mindenkit.

Benkő Dániel megvalósítja azt, aminek a hiánya nyilvánvaló, eddig azonban senki nem vette a fáradságot, hogy belevágjon – a Benkő Akadémián szexet oktat - írja a Bors.

"Épp az előkészületek zajlanak, nem írás, olvasás lesz a tananyag, nyelv azonban igen, a gyakorlatban. Ugyanakkor többek között megtanítom a diákokat a pénzzel is bánni, és szeretjük egymást" – újságolta örömmel a lapnak Benkő.



"Más a szerelem, a szeretet, az érzelem, ezek nélkül is kell tudni tanulni a szexualitást. Rideg, hideg, tudatos aggyal kell elsajátítani a szex összes fogását. A szex hozza meg a szerelmet, és nem fordítva. Ha már szerelmes az ember, akkor már csak arra építhet, amit hideg fejjel is tud. Tandíj nincs. Mivel ezt eddig sehol nem oktatták, nekem kellett kézbe vennem az ügyet" – magyarázta a lantos.

Dániel azt mondja, nem pornóra kell számítani, ugyanakkor nem is párkapcsolati terápiára. Ami azonban biztos: törvénysértő dolgokba nem megyünk bele – magyarázta Benkő, aki természetesen nem titkolta: nem csak elméleti, gyakorlati órák is lesznek, mindenkinek az ízlése szerint.

"Súlytól, nemtől, kortól függetlenül várok mindenkit" – szögezte le.