Kevesen tudják ezt a trükköt: olcsóbban is vehetsz fesztiváljegyet

Szinte lehetetlennek tűnik hivatalos áron jegyet venni a legnagyobb hazai fesztiválokra: hiába a meghirdetett árak, SZINTE mindenhol kezelési költséget, adminisztrációs díjat számítanak fel.

A kezelési költség néhány száz forinttól indul, de akár 4000 forintot is ráfizethetünk a "hivatalos" jegyárra, attól függően, hogy hol vásárolunk, vagy hogyan vesszük át a jegyet. A Szigeteseknél az általuk üzemeltetett jegyárusító helyek fenntartási költségét jelenti ez az adminisztrációs díj, más jegyterjesztő helyeken, ennél is magasabb díjakat számolnak fel.

DE.

Ha picit elfelejtjük a klasszikus jegyárusító helyeket, akkor rátalálhatunk az Auchanra! Igen, az Auchan hipermarket-láncról van szó, ahol

a 19 magyarországi áruházában megvásárolt Sziget, B.My.Lake és Balaton Sound Fesztivál jegyekre és bérletekre nem számolnak fel kezelési költséget.
szigetfesztival5.jpg
SŐT, részletre is bulikázhatunk!

A fesztivál belépők megvásárlására az áruházak vevőszolgálatain személyesen van lehetőségünk. Amellett, hogy nincsen kezelési költéség a Sziget és Balaton Sound jegyeket Auchan Bevásárlókártyával is megvásárolhatjuk, egyösszegű, részletfizetési vagy Plusz3 opcióval.

  • Egyösszegű fizetési mód kiválasztása esetén a vásárlás összegének visszafizetése egy összegben, a következő esedékességkor (befizetési határidő) történik. Ebben az esetben a vásárlás kamatmentes
  • Részletfizetési mód kiválasztásával a vonatkozó hitelkártya hirdetmény meghatározott díjak kerülnek felszámításra, a vásárlás összegének visszafizetése pedig a szerződésben meghatározott módon történik.
  • Plusz3 opció kiválasztásával 3 havi kamatmentes részletfizetéssel, egyenlő részletekben rendezhető a vásárlás teljes összege.